107K fans
171 followers
4.2K followers

Reklamacije i prigovori

Ako nakon realizacije imate reklamaciju u vezi kupljenog putničkog aranžmana molimo vas da nas kontaktirate isključivo putem Obrasca za prijavu te ćemo Vam pismeno odgovoriti rješenjem najkasnije u roku 14 dana. U slučaju potrebe prikupljanja dodatnih informacija o Vašem prigovoru rješenje na Vašu reklamaciju možemo donijeti u roku 28 dana.
U tom periodu (najviše 28 dana) nakon ulaganja reklamacije, Kupac se neopozivo odriče posredovanja bilo koje druge osobe, arbitraže ili druge institucije, kao i davanja informacija u medije. Isto tako u tom periodu Kupac se odriče prava na tužbu.

Reklamaciju je potrebno poslati najkasnije u roku od 7 dana od realiziranog putovanja. U slučaju da je taj rok prošao smatra se da se kupac slaže sa uslugom te gubi pravo na ulaganje naknadnih reklamacija.

U slučaju da Kupac nije prijavio reklamaciju, a istu širi društvenim mrežama ili putem drugih medija, Travelego.eu ima pravo na tužbu za nadoknadu štete koju je prouzročila javna objava Kupca.

Sukladno Općim uvjetima te Zakonu o pružanju usluga u turizmu te Zakonu o zaštiti potrošača napominjemo da kupac NEMA pravo na jednostrani raskid kupnje putničkog aranžmana koji uključuje ulaznicu ili ulaznica (Zakon o zaštiti potrošača, Čl. 79, st. 12.).

Opće uvjete poslovanja reklamacija možete pronaći ovdje. - Link na Opće uvjete

Vašu reklamaciju pokušat ćemo riješiti na obostrano zadovoljstvo!

Obrazac za prijavu

Fiksni tečaj konverzije: 1 € = 7,53450 kn